Over ons

Bent u op zoek naar een snelle hap onderweg, een lekkere tas koffie met vrienden of een volwaardige maaltijd in sfeervol interieur? Dan bieden wij voor u de oplossing! Van verse wafels tot een lekkere ijs-coupe, onze keuken biedt u het beste, voor lage prijzen. Onze zaak is recentelijk vernieuwd van interieur, en gezelliger dan ooit! Wij bieden u een breed assortiment aan belegde broodjes, en je kiest zelf je ingredienten! Naast de belegde broodjes bieden we u ook diverse warme maaltijden en heerlijke snacks.


Reeds in de krant verschenen:

GENT - Broodjeszaken in de binnenstad zijn er met hopen. Maar wie buiten het centrum de honger wil stillen, kan elke dag terecht bij Panito, aan de Brugsesteenweg. Het is een willekeurige weekdag en al bijna half twee, maar het restaurant aan de rand van de Brugse Poort, rechtover de nieuwe rode appartementsblokken aan het Nobelplein, zit nog stampvol. Ik kan me nog net ergens in een hoekje proppen aan een tafeltje voor twee. Door de drukte kan je het restaurant dan ook bezwaarlijk gezellig noemen. Het geroezemoes heeft zelfs iets van een refter of cafetaria. Het meeste klanten zijn dertigers en veertigers die vaak een snelle lunch nemen terwijl ze over het werk praten of de krant lezen.

De keuze is zeker en vast ruim, want naast broodjes staan ook croques, spaghetti's, omeletten en zelfs steaks op het menu. In de namiddag zal het clienteel wel wat ouder zijn, want ook een ruime keuze aan ijs en pannenkoeken worden doorlopend geserveerd.

Wie wil kan ook een weekmenu bestellen: 9 euro voor soep en een hoofdgerecht.

Ik hou het echter bij een biefstuk-friet met pepersaus (14,90 euro). Het duurt even vooraleer ik in de drukte wordt opgemerkt, maar nadien verloopt alles vlekkeloos. Amper een tiental minuten na de bestelling serveert men een groot bord met sla, tomaten en mais en een mals stuk vlees rijkelijk overgoten met pepersaus, al snel gevolgd door een kommetje goudgele frietjes. We krijgen dus ruim waarvoor we gekomen zijn: snel, meer dan voldoende en zonder aan kwaliteit in te boeten. Ongetwijfeld het succesrecept van dit restaurant. Betalen doe je aan de toog, waardoor je geen gedoe krijgt bij het vragen naar de rekening en het wachten op wisselgeld. Efficientie is hier het codewoord en dat wordt duidelijk gesmaakt. (osw)


Bron: Donderdag 20 maart 2008 - Het Nieuwsblad - Kwaliteit geserveerd met efficientie


Enkele foto's: